Etsimme joukkoomme määrätietoista ja osaavaa tekijää, joka kykenee itseohjautuvaan
työskentelyyn, asettaa selkeät tavoitteet ja jaksaa tehdä töitä niiden saavuttamiseksi. Mikäli
olet työstä motivoitunut varusmies- ja siviilipalveluksesta kiinnostunut henkilö, jolta ei puutu
rohkeita visioita tai kykyä viedä niitä maaliin, saatat olla juuri etsimämme pääsihteeri!

Pääsihteerinä johdat järjestön operatiivista toimintaa yhdessä puheenjohtajan ja muun
luottamushenkilöjohdon kanssa sekä toimit mahdollisten muiden työntekijöiden esimiehenä.
Pääsihteerinä vastaat erityisesti järjestön taloudesta ja hallinnosta. Osallistut myös järjestön
tekemään edunvalvonta- ja vaikuttamistyöhön sekä olet mukana yritys- ja järjestöyhteistyön
kehittämisessä.

Toivomme pääsihteeriltä:

• Kokemusta järjestötoiminnasta sekä perustaitoja taloushallinnosta
  • Kokemusta yritysyhteistyöstä ja edunvalvonnasta
  • Joustavuutta sekä paineensieto- ja ongelmanratkaisukykyä
  • Kykyä työskennellä itseohjautuvasti
  • Sujuvaa kirjallista ja suullista ilmaisutaitoa
  • Liiton tavoitteiden allekirjoittamista
  • Suomalaisen asevelvollisuusjärjestelmän tuntemusta
  • Varusmies- tai siviilipalveluksen suorittaminen katsotaan tehtävässä eduksi
  • Kykyä ja halukkuutta oppia uutta sekä intoa kehittää liiton toimintaa
  • Soveltuva koulutus tai loppuvaiheen opinnot katsotaan tehtävään eduksi

Pääsihteerin tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva ja siinä noudatetaan kokonaistyöaikaa. Uusi pääsihteeri aloittaa tehtävässään sopimuksen mukaan, mieluusti jo 20.7. ja saa työhönsä kattavan perehdytyksen.

Pääsihteerin pääasiallinen työpiste sijaitsee liiton toimistolla Helsingin Töölössä. Työ tapahtuu pääosin arkipäivisin, mutta siihen liittyy matkustamista sekä ilta- ja viikonlopputöitä. Työ on joustavaa ja siihen sisältyy paljon itsenäistä työskentelyä. Pääsihteeri työskentelee tiiviissä yhteistyössä liiton luottamushenkilöjohdon kanssa. Pääsihteerin lähiesimiehenä toimii liiton puheenjohtaja.

Lähetäthän hakemuksesi ansioluetteloineen sekä palkkatoiveineen 5.7.2020 kello 23.59 mennessä puheenjohtaja Topi Korpiselle osoitteeseen topi.korpinen@varusmiesliitto.fi. Hakemuksia ei palauteta. Haastattelut pyritään järjestämään Helsingissä 9.7. ja 10.7. Mainitsethan jo hakemuksessasi, mikäli kumpikaan päivä ei sovi sinulle.

Lisätietoja tehtävästä antavat

Topi Korpinen

topi.korpinen@varusmiesliitto.fi

Juho Kärkkäinen

Pääsihteeri

juho.karkkainen@varusmiesliitto.fi

Varusmiesliitto ry (ruots. Beväringsförbundet) on vuonna 1970 perustettu valtakunnallinen asevelvollisuuttaan suorittavien edunvalvontajärjestö. Liitto on poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton sekä puolustusvoimista riippumaton.

Liiton toiminnan tarkoituksena on parantaa varus- ja siviilipalvelusmiesten oikeudellista ja sosiaalista asemaa, edistää varusmies- ja siviilipalveluksen kehittämistä ja edistää turvallisuuspoliittista keskustelua.