Welin ottaa vastuun liiton taloudesta ja hallinnosta nykyisen pääsihteerin, Eleonoora Hilskan, siirtyessä vuoden vaihteessa uusiin tehtäviin.

Varusmiesliiton hallitus on valinnut kokouksessaan liiton uudeksi pääsihteeriksi Janne Welinin (21). Welin on varusmiespalveluksensa aikana toiminut Kaartin Jääkäritoimikunnan puheenjohtajana ja on sotilasarvoltaan reservin kersantti. Welin siirtyy pääsihteeriksi Veikkauksen palvelusasiantuntijan tehtävästä.

”Varusmiesten edunvalvonta, etenkin toimeentulon osalta, on lähellä sydäntäni. Lähden innoissani mukaan Varusmiesliittoon!” toteaa tuore pääsihteeri valinnastaan.

Työnsä Welin aloittaa Varusmiesliiton toimistolla 7.1.2021. Liiton hallitus onnittelee tuoretta pääsihteeriä, sekä toivottaa väistyvälle onnea ja menestystä uusiin haasteisiin!

Lisätietoja:

Topi Korpinen