Varusmiesliitto ry:n sääntömääräinen liittokokous pidetään Helsingissä Maanpuolustustalon auditoriossa (Töölöntorinkatu 2 B) sunnuntaina 28.11.2021 kello 12.00 alkaen. Toivotamme teidät tervetulleiksi kokoukseen!

Kokoukseen osallistuvien toivotaan ilmoittautuvan mukaan viimeistään 14.11. kello 16 mennessä. Kokousedustajien toteaminen alkaa tunti ennen kokouksen alkua, joten olethan ajoissa paikalla.

Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat, kuten tulevan toimintavuoden toimintasuunnitelma ja talousarvio, sekä valitaan tulevan toimintavuoden luottamushenkilöt. Kokouksessa käsiteltävät dokumentit löydät upotuksina tämän kutsun lopusta.

Ilmoittaudu mukaan liittokokoukseen täyttämällä ilmoittautumislomake täällä.

Kokouksessa äänivaltaisia edustajia ovat Varusmiesliiton jäsenet. Jäseneksi pääset liittymään täällä. Varusmiespalvelusta suorittaville, sen vuoden sisään alottaville tai lopettaneille jäsenyys on maksuton, muille se maksaa 10 euroa vuodessa. Jäsenmaksun tulee olla maksettuna ennen kokousta.

Voit suorittaa jäsenmaksun tilillemme seuraavilla tiedoilla:

• Saaja: Varusmiesliitto ry
  • IBAN: FI47 1015 3000 0594 23
  • Viesti: oma etu- ja sukunimesi ja teksti “Jäsenmaksu 2021”
  • BIC (jos siirrettäessä kysytään): NDEAFIHH

Seuraamme koronatilanteeseen liittyvää viranomaisohjeistusta. Ethän tule kokoukseen, jos sinulla on hengitystieinfektioon viittaavia oireita.

Tiedotamme mahdollisista muutoksista kokouksen suhteen aina erikseen.

Tutustu kokousasiakirjoihin alla: