Medialle
Varusmiesliitto tukee avointa asevelvollisuudesta käytävää keskustelua

Varusmiesliiton kuvapankki on Journalistin ohjeita noudattavien tiedotusvälineiden käytettävissä Varusmiesliittoa ja asevelvollisuutta käsittelevässä uutisoinnissa. Kuvia käytettässä on mainittava kuvaajan nimi. Lisätietoja annetaan ja täysikokoiset kuvat toimitetaan tarvittaessa osoitteesta toimitus@varusmiesliitto.fi.

Haastattelut ja kommenttipyynnöt

Joel Elmaci
Puheenjohtaja
joel.elmaci@varusmiesliitto.fi
+358 41 3138967

Varusmiesliiton ja varusmiesten äänellä mediaan kommentoi puheenjohtaja Joel Elmaci.

Muut lisätiedot

Janne Welin
Pääsihteeri
janne.welin@varusmiesliitto.fi

Varusmiesliitto ry (ruots. Beväringsförbundet) on vuonna 1970 perustettu valtakunnallinen varus- ja siviilipalvelusta suorittavien edunvalvontajärjestö. Liitto on poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton sekä Puolustusvoimista riippumaton.

Liiton toiminnan tarkoituksena on parantaa varus- ja siviilipalvelusta suorittavien oikeudellista ja sosiaalista asemaa, kehittää varusmies- ja siviilipalvelusta ja edistää turvallisuuspoliittista keskustelua.

Varusmies-lehti

Varusmies-lehti on Varusmiesliiton jäsenille suunnattu aikakauslehti. Lehti kirjoittaa monipuolisesti asevelvollisuudesta, vapaa-ajasta, matkailusta ja kiinnostavista henkilöistä. Varusmies-lehti ilmestyy 10 000-20 000 kappaleen painoksena viidesti vuodessa ja se jaetaan kasarmeille, jossa paikallisesta jakelusta vastaavat varusmiehet. Lehden Yhteishaku ekstra ilmestyy lisäksi kahdesti vuodessa ja jaellaan toisen asteen oppilaitoksiin.

Verkossa Varusmies-lehti kirjoittaa ajankohtaisista varus- tai siviilipalvelusmiehiä koskettavista uutisista.

Varusmies-lehden yhteystiedot

Aurora Kuusisto
Päätoimittaja
aurora.kuusisto@varusmiesliitto.fi

Maisa Hyttinen
Toimituspäällikkö
maisa.hyttinen@varusmiesliitto.fi

Kustantaja ja ilmoitusmyynti

Markku Rytkönen

BF Media Oy
PL 80, 02211 Espoo
Puh. 040 544 4027
markku.rytkonen@bfmedia.fi